Most bővebben is tájékozódhat a webáruházban lehetséges fizetési módokról. Jelenleg három féle opcionális fizetési lehetőség közül választhat, a készpénzes, átutalásos, valamint utánvétes fizetés is lehetséges. A megfelelő szállítás-fizetési párosításokról a részletezőben tovább olvashat.

Készpénzes fizetés - személyes átvétel telepünkön

keszpenzKészpénzes fizetést személyes átvételnél lehet igénybe venni, ahol a számla értékét kollégánknál kell kiegyenlíteni. Miután munkatársunk a számlát és az összekészített árut átadja, kérjük tételesen ellenőrizze a csomag tartalmát a számlán szereplő sorokkal, mert a távozás után hiányra vonatkozó reklamációt sajnos nem tudunk elfogadni. Plusz költség, ha ezt választja: 0.- Ft de útiköltségek vannak

Átutalás - személyes átvétel és házhozszállítás

utalasAz átutalásos fizetési módot mind a személyes átvétel, mind a házhozszállítás esetében igénybe lehet venni. Viszont ha őszinték vagyunk bevallhatjuk, hogy igazán csak az utánvét plussz költségét érdemes megspórolni vele, így a házhozszállítás kevesebbe kerülhet ebben az esetben. Tehát az átutalást érdemes előrefizetésként felfogni, és házhozszállítást kérni. Plusz költség, ha ezt választja: 1016 Ft (ÁFÁ-val)

Utánvétel - házhozszállítás

hazhozszallitasA vásárlók saját bevallásuk szerint az utánvétes házhozszállítást kedvelik a legjobban a mindenkori fizetési módok közül. A megrendelt termékeket a futár az otthonába szállítja, amelynek ellenértékét a helyszínen kell kiegyenlíteni. Igaz, költségesebb mint a többi fizetési lehetőség, de egyértelműen a legkényelmesebb is. Az utánvétes fizetés a futár pénzkezelése miatt egy kicsit drágább, mintha kártyával, vagy átutalással fizetne.

Plusz költség, ha ezt választja: 1270 Ft (ÁFÁ-val)