Hogyan árulhatja termékeinket?

Természetesen lehetősége van termékeinket tovább árusítani. Ebben az esetben viszont külön szabályok vonatkoznak önre, ahogyan ránk is. Ahhoz, hogy kereskedői árakat tudjunk biztosítani, szükség van egy aktivált regisztrációra, valamint érvényes vállalkozói igazolványra, vagy cégpapírokra. A vállalkozói igazolvány fénymásolatát e-mailben, faxon vagy postán is elküldheti nekünk. Revízió után az aktivált felhasználónevének státuszát módosítjuk kereskedelmi szintre, majd kapcsolatba lépünk önnel telefonon vagy e-mailben. Ezek után megkezdheti a vásárlását, mint kereskedő.

Fontos tudnia, hogy kereskedelmi tételt csak személyes átvétellel lehet megrendelni. Ha mégis szeretne élni a házhozszállítás lehetőségével, úgy a költségek változásáról külön meg kell állapodnunk.

Bővebb információért keressen minket az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen, vagy a +36 1 292-3549-es telefonszámon.

Reméljük, együttműködésünk sikeres lesz!

Már az ipari egységeknek is kedvezményes, kereskedői árakat adunk!

2007. január 1.-jétől, már nem csak a viszonteladók kaphatnak kereskedői árakat, hanem azok a vendéglátó-, illetve szórakoztatóipari egységek is, akik nagyobb tételben használják fel saját célra termékeinket. Így mindenki jól jár és elégedett, hiszen olcsón jut hozzá a gyetyákhoz a gyártónál.

Az akcióban résztvevők száma folyamatosan nő, tehát a program sikeresnek bizonyult, ezért szeretnénk hosszú távon is folytatni.

A vedéglátó-, és szórakoztatóiprai egységek érdeklődését egyaránt várjuk a +36 1 292-3549-es telefonszámon, vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.