Az én sztorim - vásárlóink történetei

A testőr...

2012.07.30

maciJúlius elején tanulmányi okokból ki kellett mennem Spanyolországba egy hónapra. Pont a legrosszabkor, hiszen a barátommal akivel csak pár hónapja jöttünk össze máris el kellett válnunk, féltem attól, hogy a kapcsolatunk nem bír ki egy ilyen hosszú különlétet ennyi együttlét után. Mivel kötelező volt, mennem kellett és a barátom kikísért a reptérre.

Becsekkoltam és eljött a búcsú pillanata. Ő szelíden rám mosolygott és azt mondta, hogy mivel nagyon félt engem úgy döntött felbérel egy testőrt mellém aki. Kicsit zavaró és meglepő volt, hogy pont mögöttünk volt 2 rendőr akik úgy láttam minket néznek. Zavaromban megkérdeztem tőle, hogy őket ott? Mondta nem, náluk sokkal jobbat... Olyat aki akkor is velem lesz amikor szomorú vagyok és megvígasztal, majd előhúzott egy plüssmackót a szemembe nézett és amikor odaadta azt mondta: "Megbeszéltem vele, hogy különösen fontos vagy, úgyhogy az élete árán is meg fog téged védeni, csak tartsd mindig magadnál!".

Nem vagyok érzelgős típus túlzottan, de abban a pillanatban elkönnyeztem magam és akkor először úgy éreztem, hogy bármennyi időre is mennék el, azt a kapcsolatunk kibírja és boldogan fogunk egymáshoz visszatérni. Hamarosan hazamehetek és már nagyon várom, hogy lássam! :)

 

Beküldte: Iza

 

Álomból valóság

2011.12.16

forrás: tollal.huAz én romantikus történetem már a középiskola óta tart. A barátommal immár 5 éve boldog párt alkotunk. Sok szép, romantikus pillanatban volt részünk ez idő alatt. De amit most elmesélek mégiscsak a legkedvesebb a számomra. Tavaly novemberben a születésnapomon csak annyit mondott, hogy életem legszebb estéje lesz. Munka után értem jött a munkahelyemre egy szál vörös rózsával, elmentünk vacsorázni a kedvenc éttermembe, majd mondta, hogy menjünk fel a Várba sétálni. Ahogy sétáltunk lefele a Halászbástyáról, megláttam a lépcső alján, hogy kis mécsesekből kirakott szívben ott álltak a közös barátink egy nagy plakáttal, amelyre az volt írva: „Hozzám jössz feleségül?” Letérdelt, feltette ő is a kérdést és egy csodálatos gyűrűt húzott elő a kabátja zsebéből. Nem haboztam, azonnal igent mondtam és a nyakába ugrottam. Azóta együtt tervezzük az esküvőnk minden apró részletét!

Beküldő: Kováts Dóri

 

Áfonya ízű csók

2011.08.26

afonya csókNem volt semmi körülötte, csak az ismeretlen világ, ami kettészelte a nyugodt gondolatokat a mindennapokban. Körülölte és húzta magához, mint a mágnes a darabokra szaggatott vasreszeléket, ami a műhely asztalán szanaszét szóródik. Csak érezte, hogy azt mondaná magában, hogy kell neki ez az tudás, ami a másikkal elviszi valami egészen új világba, ahova senki más nem léphet be és nem is értené meg.

Hangosan nem mondaná ki soha, mert még őt is ijjeszti  az ismeret, hogy élővé formálja a szavakat magában, amik benne tudattalanul ide-oda csapódnak. Egy gyertya fényében merengve látta, hogy nem tud kiszállni a gondolatból, csak úgy járkált benne az érzés fel-alá, amiben benne volt ő. Nem akart tőle elmenni, nem akarta elfelejteni, nem akarta hagyni, hogy menjen. Azt akarta, hogy költözzön belé örökre, hogy az ajtón kilépve minden vörössé és érett sárgává váljon körülötte és a friss fű és a természet illata fűszerezze ízesre az érzéseit. Akarta, hogy áfonya ízű csókjának emléke mintákat marjon belé, hogy tudja, az élet végtelensége ott kezdődik, ahol nem ér véget soha a vágya azután, hogy ölelje.

Egy elveszett pillanaton pedig, a gyertyák fényén keresztül élő vált minden hosszú szünet utáni érintés, amiben együtt vesztek el csendesen.

 

Beküldő: Brigi

 

barAz én szerelmes történetem valóban nagyon érdekes, mivel igazi barátokból lettünk elválaszthatatlan szerelmesek. Mindig szilárd elképzelésem volt arról, hogy, hogy talál meg majd a szerelem, de ez az egész egy véletlen, kellemetlen találkozással kezdődött...