2007. február 28.-án megjelent a nyilvántartásba vételre kötelezett áruk és szolgáltatások köréről és az ezekre vonatkozó kereskedelmi tevékenység gyakorlásának feltételeitől szóló 25/2007. (II.28.) GKM rendelet, melynek értelmében az egyes kereskedelmi tevékenységek gyakorlásáról szóló 15/1989. (IX.7.) KeM rendelet március 8.-án hatályát veszti. Így a csomagküldő kiskereskedelem tevékenység a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatalnál történő nyilvántartásba vételi kötelezettség megszűnt.

Személyes átvétel

Személyes átvételA személyes átvétel során, Önnek lehetősége van, telephelyünkön átvenni a megrendelt csomagot. A megrendelést követően, kollégánk e-mailben, vagy telefonon értesíti, ha csomagját sikeresen elkészítettük, és tájékoztatja a lehetséges átvételi időpontokról.

A személyes átvétel díjtalan!
 

A lehetséges átvételi időpontok, nyitva tartás:

  • Hétfő-Péntek: 9.00 - 16.30
  • Szombaton: zárva
  • Vasárnap: zárva

Személyes átvevőhely:

  • 1185 Budapest, Fráter Loránd u. 18. (Nem üzlet, nincs lehetőség személyes vásárlásra!)

Házhozszállítás az ország egész területén

Házhozszállítás az ország egész területén A termék adatlapján feltüntetett szállítási határidőn belül a terméket átveheti a rendelésben megadott szállítási címen. Amennyiben, több terméket rendelt egyidejűleg, úgy a kiszállítás várhatóan, a csomagoláskor legtöbb időt igénybevevő terméknél meghatározott időponton belül kerül kiszállításra.

Ha valamely termék kézhezvétele sürgős, úgy kérem külön rendelésben adja le, és akkor az ott meghatározott időn belül küldjük a csomagot.

A 15 000.- Ft-ot meghaladó rendelések esetén a házhozszállítás díját teljes egészében átvállaljuk Magyarország egész területén belül. Ez a kedvezmény automatikus, már a kosárban is jelezve van.

Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást. A 2. kiszállítás amennyiben nem tudta átvenni a csomagot díjmentes, azonban a további kiszállítások díjai megegyeznek az alap kiszállítási díjjal.

A házhozszállítás díja bruttó 1.000.- Ft!

 

Kereskedelmi és nemzetközi szállítás

Kereskedelmi és nemzetközi szállítás Szerződéses partnereink, akik nagyobb tételben vásárolnak, vagy csak élnek a kiszállítás lehetőségével a szerződésben illetve az előre egyeztetett határidőn belül vehetik át a megrendelt termékeket a megadott szállítási címen.

A kereskedelmi mennyiségű áru szállításának minden esetben egyedi, külön megállapított díja van.

 

Csomagolás

Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.

Visszavásárlási garancia

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti ügyfélszolgálatunkon a +36 1 292-3549 telefonszámon, vagy e-mailben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. cimen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei

Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg:

A vevő az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszaküldeni címünkre. A Gyertya Áruház kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a szállítási költség kivételével a vásárló részére megtéríteni. Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő költségek a vásárlót terhelik, továbbá a díjmentes házhozszállítás költségeit utólag köteles megtéríteni. Ebben az esetben kedvezményes áraink helyett a GLS Hungary mindenkori díjtáblázata az irányadó.

Fontos!

Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomag sértetlen és tartalmát tételesen ellenőrizte, mert az átvétel utáni sérülésekre, hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.