KOSÁR

Bezárás
+36 1 292 3549 H-P 8:00 - 16:30 1185 Budapest, Fráter Loránd utca 18.

Adatvédelem

A Gyertya Áruház Online Adatvédelmi Nyilatkozata

A Gyertya Áruház elkötelezte magát a felhasználok személyes adatainak védelme mellett. Célunk, hogy egy egyszerűen kezelhető online felületet hozzunk létre, ugyanakkor kiemelt figyelmet fordítva a hatályos adatvédelmi jogszabályok (így az 1992. évi LXIII. Törvény) rendelkezéseinek betartására, és ezáltal az Ön magánéletének tiszteletben tartására.

Jelen Nyilatkozat ismerteti, hogy a Gyertya Áruház, milyen módon gyűjti össze, használja fel, illetve tárolja azokat az adatokat, melyeket Ön a website használata során a rendelkezésünkre bocsát. Ön, adatai megadásával felhatalmazza a Gyertya Áruházat személyes adatai, jelen Nyilatkozat alapján történő felhasználására. Jelen Nyilatkozat kizárólag a Gyertya Áruház által fenntartott webhelyekre vonatkozik, az oldalról elnavigáló egyéb hivatkozások adatvédelmi gyakorlatáért semmilyen felelőséggel nem tartozik. Site-unk használatával Ön elfogadja a Gyertya Áruház Adatvédelmi Nyilatkozatában leírtakat. Amennyiben Ön nem ért egyet az Adatvédelmi Nyilatkozatban leírtakkal kérjük, ne használja oldalunkat! Továbbá fenntartjuk a jogot, hogy bármilyen előzetes bejelentés nélkül módosítsuk jelen Nyilatkozat tartalmán. Kérjük rendszeresen tekintse meg ezt az oldal, hogy az esetleges változásokról időben tájékozódhasson!

Nyilvános site-jaink bármelyikét megtekintheti az Ön személyes adatinak megadása nélkül. Amennyiben Ön egyes személyes adatait nem adja meg, nem áll lehetőségünkben:

  • hozzáférést biztosítani site-unk egyes szekcióihoz,
  • teljesíteni az Ön rendeléseit,
  • a Gyertya Áruhaz termékeiről, szolgáltatásairól, akcióiról értesíteni Önt,
  • felvenni Önnel a kapcsolatot.

Az adatok felhasználása

  • Az Ön személyével kapcsolatba hozható adatokat kizárólag:
  • a webáruházban történő megrendelések során használjuk fel,
  • hírlevél küldésére, amennyiben ezt Ön külön kérvényezte a regisztráció során,
  • belső felmérések céljából.

Az adatokat, melyet Ön rendelkezésünkre bocsát csak azon alkalmazottaink részére tesszük hozzáférhetővé, akiknek munkájuk ellátásához ez feltétlenül szükséges. Az Önnek küldött hírlevelekről a spam törvény értelmében lehetőséget biztosítunk bármikor leiratkozni. A Gyertya Áruház a leírtakon felül megoszthatja adatait azokkal a személyekkel, akik az Ön megrendelései teljesítésében működnek közre. (Például, megrendelése során megosztjuk adatait a kiszállítást végző céggel, de akkor is csak kizárólag a megrendelése teljesítéséhez és kiszállításához szükséges adatokat tesszük hozzáférhetővé.) Személyhez kapcsolható adatokat akkor is hozzáférhetővé teszünk, amikor ezt az alkalmazandó jog előírja, vagyis ha bírósági, vagy egyéb hivatalos felszólítást kapunk. Nem adjuk ki felhasználóink adatait más társaságoknak, akik ezen adatokat nem kívánt reklám anyagok megküldésére használják fel.

Adatok gyűjtése

Az adatok összegyűjtésére kétféle módon kerül sor:

  • Az adatot közvetlen Ön bocsátja rendelkezésünkre,
  • Az adatot a site a használata során automatikusan gyűjti össze.

Az Ön által szolgáltatott adatok

A regisztrációs adatlap kitöltése során az adatok megadására akkor kérjük Önt, ha terméket, szolgáltatást szeretne rendelni, illetve ha fel kíván iratkozni hírlevelünkre. Regisztrációs adatlapunkon a megrendelése teljesíthetősége, regisztrációja, illetve az Önnel való kapcsolatfelvétel céljából néhány alapadat, ideértve a kapcsolatfelvételhez szükséges adat (név, cím és telefonszám), illetve, amikor szükséges a fizetési adatok megadását kérjük. Regisztrációs adatlapunkon ezen felül találhatók olyan kérdések is, amelyekre a válaszadás nem kötelező, viszont ezen Önre vonatkozó kérdések megválaszolása segít minket abban, hogy az Ön igényeit jobban kielégíthessük.

Az automatikus adatgyűjtés

A használat követése

Bárkinek a látogatását szívesen fogadjuk ingyenesen hozzáférhető site-unkon, hogy megvásárlásra kínált termékeinket és szolgáltatásainkat, valamint informálódást elősegítő cikkeinket megtekinthesse. Az site-unkon történő böngészés során, mi azonosítjuk az Ön IP címét (ez az Ön komputerének azonosítója és nem az Ön személyes e-mail címe) és más általános adatokat gyűjtünk annak érdekében, hogy felmérhessük site-unk, mely részeit látogatja meg és milyen hosszan időzik ott. Ezeket az információkat egyesítjük valamennyi látogatónktól ily módon nyert információkkal annak érdekében, hogy felmérhessük a látogatások számát, a Gyertya Áruház web site-on töltött átlagos időtartamot, a megnézett oldalakat stb.

Az összegyűjtött információk segítenek minket a termékek és szolgáltatások, ideértve a web site-unkon hozzáférhető új termékeket és szolgáltatásokat is, értékelésében, valamint site-unk tartalmának fejlesztésében. Ezeket az adatokat sosem kapcsoljuk össze azokkal a személyileg beazonosítható adatokkal, amelyek bármilyen személyes dolgot elárulnának Önről.

Cookie-k

Mint sok más kereskedelmi web site a Gyertya Áruház is alkalmaz egy általános, „cookie” néven ismert, technológiát, melynek célja a site használatával kapcsolatos információ gyűjtés és a site zavarmentes látogathatóságának biztosítása.

Az általunk alkalmazott cookie-k sosem tartalmaznak vagy fednek fel semmilyen beazonosításra alkalmas vagy személyes adatot. A cookie-k nem tudják az Ön komputerén található információkat olvasni és nem tudnak a hard drive-on lévő más cookie-kal egymásra hatni. Az információ, amit ily módon gyűjtünk segít nekünk megismerni, hogy vásárlóink miként navigálnak a site-on és ezáltal irányt mutat a tekintetben, hogy miként tudjuk azt továbbfejleszteni.

Amennyiben nem szeretné, hogy a böngészője cookie-kat fogadjon, a böngésző beállatásai között letilthatja ezt a funkciót.

FIGYELMEZTETÉS: A cookie-k letiltása esetén site-unk nem tud rendeltetésszerűen működni és előfordulhat, hogy Ön nem tudja annak szolgáltatásait és a biztosított információkat teljes körűen hasznosítani.

Adatok tárolása és védelme

A Gyertya Áruház az összegyűjtött adatokat jelszóval és tűzfallal védett szervereken tárolja, valamint különféle kódolási technikákat alkalmaz az illetéktelen hozzáférések megakadályozása érdekében. Az adatok teljes biztonságát azonban nem tudja garantálni, ennek értelmében, Ön vállalja a szolgáltatott adatok biztonságával kapcsolatos kockázatot.

Adatvédelmi nyilvántartásba vétel

Adatkezelés megnevezése: Gyertya Áruház hírlevél. reklámüzenet küldése.
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-55436/2012.

Adatkezelés megnevezése: Gyertya Áruház webshop. rendelések teljesítése.
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-55435/2012.

Adatkezelés megnevezése: Gyertya Áruház gyertya design pályázat. Pályázó adatainak tárolása.
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-55434/2012.

Scroll To Top