Most bővebben is tájékozódhat a webáruházban lehetséges fizetési módokról. Jelenleg 4 féle opcionális fizetési lehetőség közül választhat, a készpénzes, átutalásos, bankkártyás valamint utánvétes fizetés is lehetséges. A megfelelő szállítás-fizetési párosításokról a részletezőben tovább olvashat.

 

Készpénzes fizetés – személyes átvétel irodánkban

Készpénzes fizetést személyes átvételnél lehet igénybe venni, ahol a számla értékét kollégánknál kell kiegyenlíteni. Miután munkatársunk a számlát és az összekészített árut átadja, kérjük tételesen ellenőrizze a csomag tartalmát a számlán szereplő sorokkal, mert a távozás után hiányra vonatkozó reklamációt sajnos nem tudunk elfogadni.

 

 

 

Átutalás – személyes átvétel és házhoz szállítás

Az átutalásos fizetési módot mind a személyes átvétel, mind a házhozszállítás esetében igénybe lehet venni. A rendelés ellenértékét a megrendelés visszaigazoló e-mailben található számlaszámra kell átutalni a rendelés kiküldése előtt.

 

 

 

 

Bankkártyás

A Barion rendszerén keresztül biztonságosan egyenlítheti ki megrendelésének ellenértékét. Elérhető kártyatípusok: VISA, Mastercard és online kártyák

A bankkártyás vásárlás költségeit nem terheljük át vásárlóinkra!

 

 

 

 

Utánvétel – házhoz szállítás

A vásárlók saját bevallásuk szerint az utánvétes házhoz szállítást kedvelik a legjobban a mindenkori fizetési módok közül. A megrendelt termékeket a futár az otthonába szállítja, amelynek ellenértékét a helyszínen kell kiegyenlíteni.

A fizetési mód költsége: bruttó 250.- Ft