Blog

Esküvőszervezés, hogy ne érje meglepetés!

Eljegyzés után jöhet az esküvő ! 🙂

A jól szervezett esküvő nagy odafigyelést és precizitát igényel, ezért nem mindegy, hogy kire bízzuk. Bátran ajánljuk erre a csodálatos feladatra Mészáros Barbara Esküvőszervezőt, aki gondoskodik az Önök és vendégeik kényelméről, illetve arról, hogy a nagy napon minden rendben legyen.

 

Mészáros Barbara:

Az esküvőszervezés nem csupán arról szól, hogy komoly precizitással megtervezzük a nap eseményeit, megállapodunk és leegyeztetjük a részleteket a szolgáltatókkal, hanem, hogy személyiségünkkel és magabiztosságunkkal az ifjú pár mellett álljunk, hogy biztosan tudják, a mai nap nem a problémákról, hanem a boldogságról szól. A precíz tervezés rájuk és a vendégekre nézve ne egy szigorú menetrend legyen, hanem mindeki úgy érezze magát, hogy minden egyszerűen, flottul, magától megy ilyen jól. Az emögött lévő komoly munka az én feladatom, hogy a párra és a vendégekre csak a szórakozás és ünneplés maradjon.

 

Amennyiben szeretné Ön is biztos kezekben tudni esküvőjük szervezését, keressék fel Mészáros Barbarát a www.meszarosbarbara.hu oldalon, vagy Facebookon a megadott elérhetőségeken!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.